PocketWizard

PocketWizard MiniTT1 Canon

PocketWizard MiniTT1 Canon

Den minste PocketWizard noensinne.

MiniTT1 Transmitter festes direkte på kameraets blitssko. Transmitteren er utstyrt med en egen blitssko, slik at det fortsatt er mulig å plassere en blits på kameraet samtidig som transmitteren arbeider sammen med andre PocketWizard-enheter.

MiniTT1 Transmitteren er enkel å bruke. Sett den i kameraets blitssko og fotografér – så enkelt er det. PocketWizard ControlTL-systemet fortolker komplekse E-TTL II-data og sender det via et pålitelig radiosignal. Systemet korrigerer for alle endringer foretatt i kameraet, enten det er ISO, blender, lukkertid eller andre endringer som påvirker eksponeringen.

PocketWizard ControlTL radiokommunikasjon gir deg mulighet til å utløse blitser rundt hjørner og gjennom vegger selv i sterkt dagslys. Nå kan du plassere en trådløs blits hvor enn du måtte ønske, uten de begrensninger du kjenner fra infrarøde systemer.

Du kan benytte MiniTT1 sammen med en hvilken som helst PocketWizard mottager som FlexTT5, PlusII eller MultiMAX. Med MiniTT1 får du glede av PocketWizards HyberSync-teknologi, som tillater synkronisering opp til 1/500 sek. Har du behov for høyere synkroniseringshastigheter, går ControlTL-systemet automatisk i FP/High-Speed sync mode når du endrer lukkertiden på ditt kamera. På den måten kan du oppnå synkroniseringshastigheter på opp til 1/8000 sek.

Med PocketWizard Utility-programmet kan du via USB-porten konfigurere dine kanalinnstillinger og inntaste din HyperSync-timing, samt oppdatere ditt produkt til den nyeste firmware tilgjengelig.

PocketWizard MiniTT1 er starten på en ny era innenfor trådløs blitsfotografering.

 

PocketWizard FlexTT5 Canon

PocketWizard FlexTT5 Canon

Den mest allsidige PocketWizard til dato.

Den dedikerte FlexTT5 Transceiver er med sin innebygde blitssko og ControlTL-firmware det perfekte supplement til E-TTL II blitssystemer. FlexTT5 bringer de eksisterende fordelene ved Nikons trådløse systemer ut over grensene for hva infrarød teknologi kan. Parret med en Mini TT1 Transmitter eller en annen FlexTT5 Transceiver åpner det seg en helt ny verden av frihet med trådløs blits. FlexTT5 er også den perfekte Transceiver, når det er behov for manuell utløsning, og den fungerer sammen med alle MultiMAX kanaler og mange av de avanserte MultiMAX funksjoner.

FlexTT5’s enkle funktionalitets-design åpenbares via blitsskoforbindelsen med et kamera eller en blits. Montér en blits eller kommandoenhet på FlexTT5, for å benytte den samme sonekontroll og ratio-kommandoer som du normalt ville. Systemet registrerer endringer i ISO, lukkertid og blender og reagerer i overensstemmelse hermed for å sikre at dine eksponeringer blir korrekte. Bruk blitskompensasjonshjulet på ditt kamera eller på din blits som du normalt vil gjøre, og endringene sendes problemfritt gjennom systemet.

FlexTT5 har to kanalkonfigurasjonsinnstillinger, C1 og C2. Begge kan programmeres etter behov med opp til 20 ControlTL-kanaler til TTL fotografering eller 32 standardkanaler for manuell blits-fotografering. FlexTT5 Transceiveren har også en tre-sone velger, som gør det lett å styre soner og ratio.

Med PocketWizard HyperSync teknologi kan FlexTT5 synkronisere kamera og blits med opp til 1/500 sekund.

Har du behov for høyere synkroniseringshastigheter, går ControlTL-systemet automatisk i FP/High-Speed sync mode når du endrer lukkertiden på ditt kamera. På den måten kan du oppnå synkroniseringshastigheter på helt opp til 1/8000 sekund.

Med PocketWizard Utility-programmet kan du via USB-porten konfigurere dine kanalinnstillinger og taste inn din HyperSync-timing, samt oppdatere ditt produkt til den nyeste firmware.

FlexTT5 er utstyrt med Auto-Sensing Transceiver teknologi, som gjør den i stand til å skifte automatisk mellom sender- og mottagertilstand, hvilket gjør den mer fleksibel på jobben. Når en blitssko eller en annen utløserenhet registreres, skifter Transmitter mode automatisk.

PS: PocketWizard radio system benytter seg av forskjellige frekvenser i de forskjellige land for å kunne tilfredsstille riktig ytelse og regulerte krav i markedet. Europeiske modeller skal være merket CE 433 MHz. Det vil ikke bli gitt support eller service på FCC 354 MHz enheter i Norge.

PocketWizard AC3 Zone Controller

PocketWizard AC3 ZoneController Canon

Kompatibilitet: Canon E-TTL II, Elinchrom RX, AlienBees, White Lightning
Montering: Hot shoe
Selector Switch: Off, Manuell, Auto (PowerTracking / E-TTL II)
Adjustment Range: Auto = + / – 3 trinn, 1 / 3 verditrinn
Statusindikator: LED: Grønn statusindikator
Driftstemperatur: Over -15 ° C og under 50 ° C
Lagringstemperatur: (Uten batteri) Over -30 ° C og under 85 ° C
Konstruksjon: høy effekt plast
Strøm: Mottar strøm fra påmontert blits
Dimensjoner: 5cm bred x 4,2 cm lang x 2,1cm høy
Vekt: 23,25 gram
Inkludert i boksen: AC3 ZoneController, Quick Guide
RoHS
Krav: MiniTT1-sender eller FlexTT5 mottaker nødvendig som en vert

Pocketwizard Plus III

PW-PLUS3

Antall: 2 stk

 

Pocketwizard Inventory list

PocketWizard_Inventory

 

Transmitters, Receivers and Accessories:
http://www.pocketwizard.com/products/transmitter_receiver/

Download PocketWizard Utility:
http://utility.lpadesign.com/utility/PocketWizard%20Utility%20Installer%201.63.exe
Current firmware version available for MiniTT1 / FlexTT5 Canon: 6.900

 

Rate this product

Jonny Mikalsen

I am an enthusiastic amateur photographer with a big passion for photography who loves to take pictures. I’m always aiming to learn new photographic skills and would like to spend more time out in the field or on a photo shoot with my camera.

Previous post PocketWizard Remote Cable
Next post Canon Timer Remote Controller TC-80N3
image/svg+xml

Menu

Follow me

Recent Blog Posts

Instagram Feed

Contact Information

Jonny Mikalsen
Steinsvikskrenten 53
5237 Rådal
Norway

+47 90576512
jonny.mikalsen@mikalsenon.net

Social

Capturing moments from today… Creating memories for a lifetime