Adobe Photoshop Lightroom CC

Adobe Photoshop Lightroom CC: Få frem det beste i bildene dine.

Lightroom

Med Adobe Photoshop Lightroom CC kan du lage flotte bilder som inspirerer, informerer og begeistrer. Spar tid med effektiv justering og et komplett sett av banebrytende, avanserte kontroller. Lag elegante fotoalbum og del enkelt de beste bildene med andre blant annet på sosiale nettverk og via webgallerier. Perfeksjoner bildene, ordne dem og del ideene dine med andre – alt sammen med ett raskt og intuitivt program.

Nyheter i Adobe Photoshop Lightroom CC

HDR-bilder på en enkel måte
Lag naturlige eller surrealistiske bilder av scener med ekstremt høy kontrast. Med HDR-sammenslåing kan du enkelt sette sammen flere bilder som er tatt med ulike eksponeringsinnstillinger, til ett enkelt HDR-bilde (High Dynamic Range-bilde).
Slik fungerer det >>

Fabelaktige panoramabilder
Fang opp superbrede motiver med et utrolig detaljnivå. Med Photomerge-teknologien kan du slå sammen flere bilder, inkludert råfiler, for å lage sammenhengende panoramabilder.
Slik fungerer det >>

Raskere
Importer og perfeksjoner bildene dine raskere enn noensinne. Lightroom benytter seg av kompatible grafikkprosessorer for å øke den generelle hastigheten, særlig når du forbedrer bilder i fremkallingsmodulen.

Ansiktsgjenkjenning
Du kan raskt finne bilder av familie og venner, selv uten metadatakoder. Velg et ansikt i ett bilde, så søker Lightroom etter den personen i alle de andre bildene. Kategoriser og grupper bilder basert på ansikter.
Slik fungerer det >>

Overlegen bildebehandling
Få frem det aller beste i bildene med avanserte bildebehandlingskontroller. Foreta nøyaktige generelle justeringer eller korriger bestemte områder.

Ikke-destruktivt miljø
Slipp kreativiteten løs i et ikke-destruktivt redigeringsmiljø som oppmuntrer til eksperimentering. Originalbildene forblir uendret, og det er enkelt å reversere trinnene.

Fremragende støyreduksjon
Oppnå flotte, naturlige resultater med bilder med høy ISO-verdi takket være banebrytende støyreduksjonsteknologi. Bruk støyreduksjon på hele bildet eller på bestemte områder.

Forhåndsdefinerte fremkallingsinnstillinger
Spar tid ved å bruke favorittutseender umiddelbart i bilder. Lagre helt enkelt fremkallingsinnstillingene som en forhåndsinnstilling og bruk den på de andre bildene med et museklikk når du måtte ønske.

Avansert konvertering til svart-hvitt
Oppnå effektiv kontroll over de tonekvalitetene som er avgjørende for kvaliteten på svart-hvitt-bildene. Bland informasjon fra åtte fargekanaler når du konverterer til gråtoner.

Korrigering av høylys og skygge
Få frem alle detaljene som kameraet fanger opp i mørke skygger og klart høylys. Nå har du større muligheter enn noensinne til å lage fremragende bilder under vanskelige lysforhold.

Pensler for selektiv redigering
Forbedre den kreative kontrollen med en fleksibel pensel som gir deg mulighet til å justere merkede områder i bildet og få akkurat det utseendet du ønsker.

Justering av flere bilder med et museklikk
Spar tid når du behandler mange bilder. Bruk samme fremkallingsinnstillinger – for eksempel eksponering eller kontrast – på alle bildene i en gruppe samtidig ved hjelp av forhåndsinnstillinger eller synkronisering.

Lag fotoalbum
Lag flotte fotoalbum med en rekke brukervennlige maler i Lightroom og last deretter opp albumet for trykking med noen få museklikk.

Utvidet videostøtte
Ordne, vis og utfør justeringer og redigeringer i videoklipp. Spill av og beskjær videoklipp, hent ut stillbilder fra dem eller juster klipp med Quick Develop-verktøyet.

Direktekoblet bildeopptak
Med direktekoblet opptak kan du importere og vise bilder i detalj umiddelbart når du tar dem. Denne funksjonen er tilgjengelig for utvalgte kameraer. Kontroller bildet, lyssettingen og annet mens du arbeider.

Verktøy for omfattende bildehåndtering
Bruk et effektivt sett av bildehåndteringsfunksjoner til å ordne bildene, rangere og merke dem på en fleksibel måte og finne dem frem igjen ved hjelp av metadatakoder og informasjon.

Forbedret integrering med nettbasert deling
Last enkelt opp bildene til flere sosiale medier og webområder for fotodeling, for eksempel Facebook og Flickr®. For utvalgte webområder er kommentarer om bildene synlige innenfra Lightroom.

Tett Adobe Photoshop-integrering
Velg ett eller flere bilder og åpne dem automatisk i Adobe Photoshop for å utføre detaljert redigering på pikselnivå. Se resultatene umiddelbart i Lightroom.

God ytelse på alle plattformer
Få fart på de daglige bildebehandlingsoppgavene og håndter bildene raskere med plattformuavhengig 64-bitstøtte for de nyeste Mac OS- og Microsoft® Windows®-operativsystemene.

 

Mer informasjon: Adobe Photoshop Lightroom CC

 

 

Rate this product

Jonny Mikalsen

I am an enthusiastic amateur photographer with a big passion for photography who loves to take pictures. I’m always aiming to learn new photographic skills and would like to spend more time out in the field or on a photo shoot with my camera.

Previous post Google Nik Collection
image/svg+xml

Menu

Follow me

Recent Blog Posts

Instagram Feed

Contact Information

Jonny Mikalsen
Steinsvikskrenten 53
5237 Rådal
Norway

+47 90576512
jonny.mikalsen@mikalsenon.net

Social

Capturing moments from today… Creating memories for a lifetime