Stavanger Foto

Adresse
Stavanger Foto
Lars Hertervigsgt 3b
4005 Stavanger
e-post: post@stavangerfoto.no
tlf: 51 52 10 20

Om Stavanger Foto
Stavanger foto ligger i Stavanger Sentrum like ved postkontoret og svømmehallen. Det er også lettvint parkering i parkeringshuset like ved. Selve butikken er ikke veldig stor, men har godt med plass ellers i bygget slik at de kan være allsidige uten å ofre av den butikkplassen de har. De kan også ha mye varer på lager til enhver tid uten at de må ha diger butikk.

Når det gjelder selve butikken har de spesialisert seg på speilreflekskameraer og speilrefleksutstyr. Med riktig utvalg og stor produkt- og fagkunnskap har de også status som PRO-dealer for Nikon, Canon og Epson. De kan hjelpe både før og etter kjøp og er selv fotoentusiaster. Kanskje det er en av grunnene til at de har faste kunder over hele landet som også anbefaler dem til sine venner. I tillegg har de storlab hvor de produserer bildeprodukter, og de arrangerer kurs og workshops.

De tar gjerne imot ditt gamle fotoutstyr i innbytte når du handler nytt hos dem. Se også bruktmarkedet på deres nettbutikk for å finne et produkt til en hyggelig pris.

Nettbutikk: http://www.stavangerfoto.no/

 

 

Rate this product

Jonny Mikalsen

I am an enthusiastic amateur photographer with a big passion for photography who loves to take pictures. I’m always aiming to learn new photographic skills and would like to spend more time out in the field or on a photo shoot with my camera.

Previous post JapanPhoto
image/svg+xml

Menu

Follow me

Recent Blog Posts

Instagram Feed

Contact Information

Jonny Mikalsen
Steinsvikskrenten 53
5237 Rådal
Norway

+47 90576512
jonny.mikalsen@mikalsenon.net

Social

Capturing moments from today… Creating memories for a lifetime