Interfoto

Interfoto er Norges mest velassortere totalleverandør av profesjonelt fotoutstyr, og vår styrke er skreddersøm. Det vil si hele produksjonslinjen fra opptak, håndtering, bearbeiding og arkivering til print og publisering.

Vi er et knutepunkt mellom leverandører av profesjonelt utstyr og programvare, og alle som tar og bruker bilder profesjonelt. Det betyr at vår kompetanse og kunnskap påvirkes av produsenter og brukere, noe vi formidler videre i form av løsninger som vi vet fungerer.

Interfotos digitale tidsalder begynte allerede i midten av 80-årene, og vi fikk et kommersielt gjennombrudd i 1991 da vi var med på å digitalisere norske aviser. Siden den gang har Interfoto vært mor for programvaresuksessen Fotoware, og bidratt til å hjelpe bedrifter, institusjoner og fotografer over på digitale systemer.

Hos oss kan du tilegne deg kunnskap gjennom å handle med oss, gjennom å delta på våre kurs, eller ved å benytte våre rådgivere i din bedrift eller studio – både før og etter du har gått til innkjøp av et system. I tillegg kan du koble deg til våre supporttjenester som sikrer at du ikke bruker din dyrebare tid, men vår tid, til å løse de urfordringene som gjerne dukker opp.

Det finnes enormt mye bra fotoutstyr og smart programvare på markedet. Det er knapt mulig å ha oversikten når det blir lansert nye løsninger og produkter hver uke. Interfoto har heller ikke oversikten over alt på markedet. Derfor har vi konsentrert oss om den profesjonelle siden av fotografi og bildebruk. Hos oss finner du derfor ikke kompaktkameraer og vanlige speilrefleks. Ikke fordi det ikke er bra, men fordi vi forsøker å være best på noe framfor å kunne litt om alt.

Vårt valg av produkter og leverandører baserer seg kun på en ting: nytteverdi for alle som tar og bruker bilder profesjonelt. Likevel er det svært mye utstyr som kommer gjennom dette nåleøyet. Utstyr vi velger har vi på lager, og du kan se det i bruk i våre lokaler. Vi tror de fleste fortsatt vil se og prøve utstyret før de handler, og når beslutningen er tatt, er det en fordel å få med seg varene med en gang.

Ikke bare er det mye utstyr å se på i vårt fotohus på Høvik, men det kan leies også. For en del vil det være naturlig å teste ut det man ønsker, for deretter å blinke ut den beste løsningen.

Interfoto samarbeider med de største pro-forhandlerne i Norden, og gjennom dette samarbeidet drar vi veksler på den beste kompetansen og kan skaffe varer som er utsolgt i Norge.

Nettbutikk: http://interfoto.no/nettbutikk.aspx

Jonny Mikalsen

I am an enthusiastic amateur photographer with a big passion for photography who loves to take pictures. I’m always aiming to learn new photographic skills and would like to spend more time out in the field or on a photo shoot with my camera.

Previous post Scandinavian Photo
Next post JapanPhoto
image/svg+xml

Menu

Follow me

Recent Blog Posts

Instagram Feed

Contact Information

Jonny Mikalsen
Steinsvikskrenten 53
5237 Rådal
Norway

+47 90576512
jonny.mikalsen@mikalsenon.net

Social

Capturing moments from today… Creating memories for a lifetime