Canon Speedlite 430EX II

Canon Speedlite 430EX II

Speedlite 430EX II er en kraftig og fleksibel blits som vil utvide fotograferingsmulighetene dine med et ledetall på 43, trådløs slavefunksjonalitet, ni egendefinerte funksjoner og en blitszoom som dekker 24 mm til 105 mm.

Egenskaper

  •     E-TTL II blitsmåling
  •     Ledetall på 43*
  •     Funksjon for trådløs slaveblits
  •     24 til 105 mm blitszoom med 14 mm spredningspanel
  •     Rask og stille oppladning
  •     Tilbehørssko i metall
  •     Hodet kan roteres 180 grader
  •     AF-hjelpestråle

En fleksibel, allsidig og kraftig Speedlite-blits

E-TTL II blitsmåling
Den kompakte og kraftige Speedlite 430EX II er lett å ta med seg, og med et ledetall på 43 passer den til fotografering med både indirekte blitsbelysning og telefoto-objektiv. E-TTL II-måling med kompatible kameraer gir nøyaktig blitseksponering i alle situasjoner, selv når du spretter lys mot en vegg eller et tak.
For mer kontroll kan blitsstyrken justeres manuellt i 1/3-trinns intervaller fra 1/1 til 1/64.

24 til 105 mm automatisk blitszoom
Når den brukes med et kompatibelt EOS digitalt speilreflekskamera vil Speedlite 430EX II automatisk registrere kameraets sensorstørrelse og justere blitszoomen for optimal scenedekning. Dette gjør at du kan utnytte lyset bedre, og forbedrer både batterikapasiteten og oppladningstiden.
Den automatiske blitszoomen dekker området fra 24 mm til 105 mm og har et 14 mm vidvinkel spredningspanel som gir blitsdekning i en rekke forskjellige opptaksforhold.
Hodet kan både roteres og tiltes og gjør det enklere å skape indirekte blitsbelysning ved bruk av en enkel påmontert blits.

Trådløs slave
Speedlite 430EX II kan brukes som en trådløs slave når den styres av en annen passende hovedblits. Fordi den er så liten og kraftig er den en ideell slaveblits hvis du vil lage et bærbart studio kombinert med flere blitser.

Strømkilde
Speedlite 430EX II drives av 4 stk AA-batterier og er lett nok og kompakt nok til å holde tritt med deg. Oppladningstiden er omtrent 20 % raskere enn tidligere modeller, og er nesten lydløs slik at du unngår å skremme bort dyr og fugler.

Driftssikkerhet
En tilbehørssko i metall og en rask utløsermekanisme sørger for at koblingen mellom kamearaet og Speedlite-blitsen er både enkel og sikker.

Blitskontroll
Når den brukes med et kompatibelt kamera kan alle aspekter av blitskontrollen styres fra kameraets meny, inkludert blitsstyrken og alle de ni egendefinerte funksjonene.**

AF-hjelpestråle
Speedlite 430EX II dekker 1-9 AF-punkter og kan sende ut et infrarødt fokuslys som skaper kontrast slik at objektivet kan fokusere når du fotograferer i svak belysning.

Jonny Mikalsen

I am an enthusiastic amateur photographer with a big passion for photography who loves to take pictures. I’m always aiming to learn new photographic skills and would like to spend more time out in the field or on a photo shoot with my camera.

Previous post Canon EF 100mm f/2.8 USM Macro
Next post Canon Speedlite 580 EX II
image/svg+xml

Menu

Follow me

Recent Blog Posts

Instagram Feed

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Contact Information

Jonny Mikalsen
Steinsvikskrenten 53
5237 Rådal
Norway

+47 90576512
jonny.mikalsen@mikalsenon.net

Social

Capturing moments from today… Creating memories for a lifetime